Søg hjælp og beskyttelse på et kvinde krisecenter

02 juni 2022
astrid_pedersen

editorial

Er du fanget i et forhold hvor du bliver udsat for vold, trusler, eller måske negativ social kontrol? Så bør du gøre hvad du kan for at komme fri inden det er for sent.

Alt for mange kvinder bliver hvert år mishandlede, lemlæstede eller måske endda dræbt af deres kærester eller ægtefæller. Og hvis du ikke ønsker at blive en del af denne grimme statistik handler det bare om at komme væk så hurtigt som muligt – eventuelt med hjælp fra et kvinde krisecenter.

Kan jeg tage børnene med på kvinde krisecenter?

Mange kvinder tøver med at forlade hjemmet fordi de ikke er sikre på hvad der så skal ske med børnene. Måske har faderen truet med at tage dem fra kvinden hvis hun går fra ham – og så er det klart at hun ikke tør bryde fri af forholdet.

Hvis du er i den situation, at du er bange for at forlade din samlever på grund af jeres fælles børn, bør du tage kontakt til et kvinde krisecenter. Det er klart at du selvfølgelig kan tage børnene med dig på kvinde krisecenter, så du ikke behøver at efterlade dem hos din kæreste eller ægtefælle.

kvinde krisecenter

På et kvinde krisecenter vil børnene kunne få psykolog hjælp, lige som de vil kunne få den nødvendige hjælp til at passe deres skolegang så at denne ikke forsømmes. Børnene vil nyde samme grad af beskyttelse som dig, og derfor være i sikkerhed alle døgnets fireogtyve timer.

Hvor kan jeg finde et godt kvinde krisecenter på Fyn?

Hvis du er bosat på Fyn, kan du altid tage kontakt til Ellested Kvindekrisecenter. Her vil du kunne få øjeblikkelig hjælp til dig og dine børn. Og hvis I har problemer med selv at komme hen til centeret, kan der arrangeres afhentning fra en adresse du selv vælger.

Klik ind på https://ellestedet.com/ og læs mere.

Flere Nyheder