Giv gulvet en chance mere med en professionelt udført gulvafslibning

17 april 2020
astrid_pedersen

Det er de færreste trægulve, som ikke med tiden får en vis patina. For de fleste sæbe behandlede gulves vedkommende er denne patina dog ikke just velkommen, idet den bryder med den smukke lyse overflade, som kendetegner netop denne type trægulv.

Sæbe behandling er måske den mest populære form for behandling af trægulv, og stor favorit blandt stil bevidste danske bolig ejere, som efterstræber det lyse, skandinaviske look i boligen. Hvad mange dog overser, når de vælger at lade trægulvet sæbe behandle, er den store mængde arbejde, som ligger i at vedligeholde et sæbe behandlet gulv.

Træværket skal på ugentlig basis vaskes grundigt med fede sæbe spåner, som forstærker den hinde af sæbe, gulvet fik indarbejdet ved den første behandling. Og forsømmes den vedligeholdende gulv vask, vil det meget hurtigt kunne ses i gulvets overflade i form af ridser, skrammer og misfarvninger.

Hvordan får jeg mit sæbe behandlede trægulv pænt og lyst igen?

Når du ikke sørger for at vaske gulvet efter alle gældende forskrifter, sker der nemlig det, at den beskyttende sæbe hinde går til. Er den først forsvundet, er den borte for altid. Den eneste måde, hvorpå du kan genskabe den skinnende og silkematte overflade i dit trægulv, er ved hjælp af en grundig gulvafslibning, som fjerner det øverste lag af træværket.

Når først gulvet er slebet, vil det være parat til at modtage en ny behandling. Du kan således vælge at lade det sæbe behandle på ny – eller du kan vælge en knap så pleje krævende behandling, som for eksempel en hvid lak.

Hvor kan jeg få hjælp til gulvafslibning?

Det kan altid bedst betale sig at få en dygtig og erfaren gulvsliber til at forestå såvel gulvafslibning som efterbehandling. Hos Gulvkanonen finder du de skarpeste priser på gulvafslibning i dit lokal område – læs mere på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-farum/ 

Flere Nyheder