Find din næste bolig i Skive

03 maj 2022
Lotte Hindsberg

editorial

Har du planer om at flytte og er du villig til at skulle bo andre steder end i storbyerne, er det relativt nemt at finde en bolig. Især i provinsen, er der et godt udvalg af boliger og du vil samtidig få meget mere for dine penge, end hvis du bor i f.eks. Århus. Du kan f.eks. se på udvalget af boliger hos et boligselskab i Skive. 

Ved siden af at du enten får flere kvm for pengene eller betaler indre for de samme, er der flere andre fordele ved at flytte ud af storbyen og til en by som Skive. 

boligselskab

Fordelene ved at flytte 

Kommunerne ved at mange tøver ved at flytte ud af storbyerne, fordi de er nervøse for om det er muligt at finde job eller om de bliver nød til at pendle. Noget som passer dårligt for mange, især hvis de har børn der skal hentes og bringes.

Derfor sørger mange kommuner for at nye borgere bliver introduceret til områdets virksomheder. Det har den ekstra fordel at virksomheder, der også er tiltrukket af de lavere huslejer, men samtidig er nervøse for, om der er kvalificeret medarbejdere i området bliver også beroliget. En ren win-win for alle aktører, herunder også boligselskaberne, der vil have nemmere ved at finde nye lejere.

Kigger man på fordelene i nærområdet, vil du typisk opleve at skoler og pasningsordninger er af langt nyere og bedre standard, end hvad du ellers oplever. Det samme gælder også, når du kigger på dine muligheder for et aktivt fritidsliv. Der er gode og aktive foreninger til glæde for dig og dine børn. 

Som regel bliver der også bakket op omkring et aktivt handelsliv, for det er med til at sikre at byerne ikke dør ud og man er tvunget til at køre ud til anonyme og kedelige indkøbscentre for at kunne handle.

Flere Nyheder