Find den rigtige gulvafsliber

30 marts 2021
Maya Hindsberg

Du vil nok blive overrasket over, hvor mange firmaer der arbejder med gulvafslibning. Dette betyder også, at der er mange at vælge imellem, og at du derfor kan have problemer med at finde den rigtige gulvafsliber til dit job.

De vil nemlig alle sammen påstå, at de er de bedste til at udføre arbejdet for dig. Og selvom de langt hen af vejen vil kunne lave et godt stykke arbejde, gør det jo ikke, at de er de rigtige eller de bedste til det arbejde, du har brug for at de laver. For bare fordi, man er god til en form for gulvafslibning, betyder det ikke, at man er god til alle. Det er derfor en god ide at finde ud af, hvilken slags gulvafslibning de specialisere sig i, inden du hyrer dem. Derudover bør du også sikre dig, at i har et godt samspil og at du får den ønskede service og kommunikation. Et godt firma at starte med at tjekke ud kunne dog f.eks. være gulvkanonen.dk.

Brug din kritiske sans 

Det bedste, du kan gøre, er at få en anbefaling fra venner og familie. Det er dog ikke alle, der lige kender nogen, som har fået slebet gulvet. Det betyder, at det næste logiske skridt er at gå på internettet og søge efter gulvafslibere. Her vil du finde en masse anbefalinger og anmeldelser. Mange af dem vil være på firmaernes egne sider. Her vil du typisk primært støde på positive anbefalinger, hvilket er grunden til, at du altid bør kigge på en uafhængig anmeldelseshjemmeside. Et firma kan nemlig nemt bare have fremhævet de fem gode anmeldelser, de har fået, og skjule de 20 dårlige. 

Når du kigger rundt på nettet, er det dog også en god ide at tjekke tidligere arbejde og ikke mindst sikre dig, at de har de relevante godkendelser for f.eks. e-handel, og er medlem af diverse foreninger.

Flere Nyheder