Få nogen til at holde øje med din spillemaskine i en spillehal

27 februar 2021
Anders Lundtang Hansen

Når folk spiller på spillemaskiner, så er det ofte engagerede mennesker, der foretager sig den slags, for de har en favoritmaskine med et bestemt system, lykkesymboler, ugedage at spille på, de rette underbukser og så meget mere, i en spillehal.

Det kan være i en spillehal i Roskilde, hvor man kommer tit for at være og være sig selv, mens man spiller i herlig alenehed.

Det er mest på kræmmermarkeder, tivoli og den slags, hvor man ser mere “almindelige” mennesker lige prøve lykken, hvor de tror, at de kan få den store gevinst i noget nær første forsøg, som man ser det i film.

Den slags mennesker går sjældent ind på en spillehal for at bruge mange penge sådan et sted, men det sker.

Og den slags mennesker kender måske ikke de uskrevne regler, så de ender med at “tage” en maskine fra en stamgæst ved et uheld.

Få en ven til at holde øje med spillemaskinen i spillehallen

Som sagt kommer man gerne i sådan en spillehal for at være alene, men man kender måske de andre (stam)gæster, som man lige hilser på.

Skal man så i baren, ud på toilettet, hæve penge eller løbe et hurtigt ærinde, så bliver man jo nødt til at forlade ens maskine, men de andre gæster ved godt, at du plejer at spille på den her maskine, så de lader den være.

Men en ny gæst ved måske ikke dette, og selvom det ikke er forkert at snuppe den maskine, så er det dårlig stil, hvis den er “reserveret” til en anden.

Måske sætter man den endda til at spille automatisk, men det kender nybegyndere ikke til, hvordan fungerer.

Således må man måske bede en af de andre stamgæster om at holde øje med ens maskine, mens man lige er væk en kort stund.

Er man dog væk længe, så har man også forladt maskinen, og andre må gerne tage den at spille på.

Flere Nyheder