Effektiv parkeringskontrol med parkeringsvagt

14 juni 2022
astrid_pedersen

editorial

Er du administrationsansvarlig for en ejendom med tilknyttet privat parkeringsanlæg? Så er du sikkert træt af uvedkommende parkering. Hvis du ønsker at løse problemet én gang for alle, bør du tage kontakt til et professionelt parkeringsselskab som for eksempel UnoPark.

Hvorfor vælge UnoPark?

Der er flere gode grunde til at lade UnoPark forestå parkeringsservice på dine parkeringsanlæg. Først og fremmest har UnoPark mange års erfaring inden for branchen og har igennem de seneste to årtier hjulpet glade og tilfredse kunder med fleksible parkeringsløsninger.

Hos UnoPark får du en personlig betjening og din egen parkeringskonsulent, som hjælper dig med at sammensætte en parkeringsløsning, der passer perfekt til netop din situation. I forbindelse med udarbejdelse af denne aftale vil dit parkeringsanlægs størrelse og dine parkeringspladsers disposition blive tage i betragtning, ligesom du roligt kan regne med, at din parkeringsløsning vil være fleksibel og let at ændre, skulle dine behov forandre sig.

image

Få adgang til din parkeringsløsning digitalt

Med UnoPark får du samtidig mulighed for selv at administrere din parkeringsløsning. Dette sker via et let tilgængeligt og brugervenligt administrationsmodul, der kan tilgås via en app, som du installerer på din mobil eller tablet. Med denne app kan du nemt og hurtigt foretage diverse handlinger – for eksempel udstede eller tilbagekalde parkeringstilladelser.

Lad UnoPark varetage parkeringskontrol

UnoPark råder over flere dygtige og veluddannede parkeringsvagter, som står klar til at rundere på dine parkeringspladser. En parkeringsvagt fra UnoPark er i besiddelse af såvel hjemmel som beføjelse til udstedelse af bødeforlæg – og UnoPark forestår selvfølgelig inddrivelse af de skyldige beløb. Det er også UnoPark, som opsætter de lovpligtige skilte samt eventuelle automater til udstedelse af parkeringstilladelser, så du ikke selv skal bøvle med det.

Hvis du er interesseret i en parkeringsløsning hos UnoPark, kan du altid kontakte UnoPark direkte via hjemmesiden UnoPark.dk og høre mere om dine muligheder.

Flere Nyheder