Bare et enkelt nyt vindue kan gøre en stor forskel

11 oktober 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man taler tit om, at man skal udskifte alle vinduerne i ens hjem, så det giver et ensartet udtryk, og så er det også nogle opdaterede vinduer, der måske holder bedre på varmen og har et mere tidsvarende design og er bygget bedre, som man har med at gøre.

Det kan der sagtens være noget om, og det skal man da også overveje, når man er ved at overveje en større renovering til hjemmet, hvor man tænker på at udskifte vinduerne, for det vil ikke se særligt pænt ud, hvis man har en række med vinduer, og der så er et enkelt eller to vinduer, der skiller sig ud.

Her bør man sørge for at have råd til alle ny, hvis man overveje en udskiftning.

Men der er nogle tilfælde, hvor der kan gøre en stor forskel, at man bare udskifter et enkelt vindue, hvis det nu er nogle andre behov, som man leder efter.

Få udskiftet blot et enkelt vindue

Det kan være et loftsvindue, som man ikke synes, der giver nok med lys ind i rummet, fordi man nu har omdannet lokalet fra pulterkammer til værelse, så man gerne vil have noget mere lys ind.

Det kan så også være et vindue, man gerne vil have, som der kan være lettere at åbne og sætte på klem.

Måske har man et enkelt vindue, som det trækker meget igennem, og det kan være fordi, huset har sat sig med tiden, eller man ikke lavede hulrummet til vinduet præcist nok i sin tid, selvom man mente, at man gjorde det, så man nu må udskifte det ene vindue.

De andre vinduer virker fint nok endnu, men man kan ikke finde den type vindue længere, så man må nøjes med et, som der ligner, og det kan også sagtens være den løsning, man går efter.

Flere Nyheder